Regn! <3

Då var det regn idag, får ju faktiskt säga att det var väldigt skönt att få vila en dag från våran underbara värme.
Jag älskar regn det är så avslappnade, så nu sitter jag i soffan ihopkrupen framför datorn med en varm kopp te och min lilla Ängel sover. : )

Det har nu gått två nätter utan sömn, eller lite har jag sovit men inte bra och inte längre en två timmar, börjar tröttna på detta, varför får jag inte sova ? Jag älskar att sova trots att det är slöseri med tid, men för att orka vara en aktiv och rolig Mamma så behöver man sova, men det som hindrar mig verkar ju uppenbarligen inte bry sig om det, men det gör JAG. !

Idag ska jag hem till min far och hans flickvän, blir att sova där till imorgon kommer att bli väldigt mysigt tror jag.:)
Jag har dessutom lyckats fixa en bilbarnstol från 6 månader och uppåt nu, det var väl på tiden tycker jag, med tanke på att Melissa är 7 månader. :O Förresten så kryper hon snart, igår stod hon på alla fyra och gungade lite har dock inte sett mer av det, men det kommer nog snart. :) för tillfället rullar hon dit hon behagar att ta sig. :)

På fredag kommer min mor och hälsar på mig och Melissa i våran nya lägenhet. :) Hon stannar till på fredag, kommer att bli hur trevligt som helst, hon har inte hunnit se någon av mina lägenheter än, så det ska bli kul att få hennes bedömning av inredning etc. :D Ser dock inte så bra ut just nu, hatar typ alla mina möbler. :( Men tapeterna är fina iaf. :D

Jaja, det var nog allt från mig just nu . :)
Är det någon som läser min blogg? kommentera gärna så jag vet. :) <3<3

Packa,Packa,Packa. : )

Okej, städfreak som man är så packar man samtidigt som det måste vara städat, det tar lite längre tid så packar fortfarande och kl är 03.30, *suck* Jaja, det blir snart flytt iaf och kaffe har jag så detta ska nog gå bra. :)
Sen har ju bäste Jens Qarlsson här som har hjälpt mig, om inte annat varit bra sällskap. :) För en stund sen blev han dock lite trött och slockna. :P men jag är fortfarande igång med att packa och städa, fruktansvärt kul, NOT !
Sen saknar jag min lilla Prinsessa nåt så fruktansvärt känns så tomt i lägenheten och jag vet att jag inte har hennes underbara leénde på morgonen, hur ska detta gå!?
Men hon övernattar ju hos sin mormor i helgen och jag hoppas att dom har det supermys, går ju nästan inte att ha annat med Melissa. : )
Tack på förhand till alla er som hjälper mig imorgon, ni är SUPER. ! :D <3
RSS 2.0