Inte hänt så mycket. :P

Idag började jag med att ringa massa samtal till tråkiga personer. Seeeeegt!
Sen gick jag ut i det igen UNDERBARA vädret för att möta Josefin på stationen för att sen gå hem till henne och dricka lite kaffe(som om det aldrig hänt förut...) Haha! Jaja, vi satt iaf på golvet med Mirell och Melissa och dom var som vanligt hur söta som helst, Melissa har dock varit en lite gnällis idag, vet inte varför men nu sover hon sött iaf. :)
Man blir ju lite chockad när hon är det, hon som annars är världens mest underbar och snällaste dotter i världen typ, klagar aldrig på något. :D Sen kom min far med min nya hatthylla väldigt fin faktiskt. :) Sen kom Mimmi,Hanna och jocke en sväng, TrevligtTrevligt.. :) Idag har iaf varit en väldigt slapp dag, inte hänt mycket och inte gjort mycket. :)
Imorgon bär det ÄNTLIGEN av till spädbarngruppen, känns som jag aldrig är där. :( Det är iaf väldigt mysigt, sen ska jag och Melissa hem till Robin och Hans dotter Filippa på 16 månader hel go är hon. :)
Melissa har förresten pratat på hela dagen, tror seriöst inte hon varit tyst en sekund. :P
Ser bara ut som att Melissa nockar Mirell! :P
Filippa och Robin. :)

En dag i solen. :)

Idag har det ju varit sjuk underbart väder har inte velat vara inne en sekund. :)
tur som man har ringer då Therese och frågar om jag vill med ut och gå lite med henne Jannike, LillRobin och mormor Jönsson, det blev en kort promenad för att sedan stanna på lekplatsen där Robin först gungade som han verkligen verka tycka om, han provade även gungorna för dom lite större barnen eller som mormor Jönsson sa" Det är Mammornas gungor" hon är ju bara för söt. :) Sedan sprang han upp på en gräskulle och rullade ner igen, det var nog hysteriskt kul, för det såg inte precis ut som att det var lätt att komma upp på den där kullen, men han gjorde det ett antal gånger iaf, Jannike och Therese duktiga som dom är sprang med några gånger. :P Gulligt.. ;)
när Robin ändå höll på så fick självklart Melissa prova med, hon är ju nämligen för stor för att sova i vagnen nu för tiden, så idag bytte vi till sittdelen, väldigt intressant verkade hon tycka att det var. :P Men men det jag skulle komma fram till var att Melissa gungade för första gången idag, såg ut att "kittlas dödsskönt i kistan". Hon uppskattade det väldigt mycket . :)

Det har helt enkelt varit en hel Mysig dag i det fina vårvädret. :)
Melissa gungar. :)

Det är kärlek det!; )

Jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat min blogg, har haft massa annat att göra...

Kan ju börja berätta att för två dagar sen så lärde sig Melissa att skratta, hur underbart var inte det att få höra då? :D

Idag när Melissa låg i sitt babygym medans jag drack mitt dagliga kaffe så satt jag i soffan och bara tittade på det lilla miraklet, det är helt sjukt hur mycket man kan älska något så litet, hon är verkligen mitt allt, och att ha henne att vakna upp till varje morgon är ju helt underbart, oavsett vilken tid på dygnet hon känner för att väcka en så, kan man inte undvika att LE åt den lilla prinsessan, jag kan verkligen bara sitta och förundras över hur underbar denna lilla varelse är, den känslan man får när hon LER är helt obeskrivlig, jag kan verkligen säga att jag aldrig varit så lycklig som jag är nu, hon gör nya saker varje dag, hon växer så fort, jag  hinner verkligen inte med, jag kan sitta med henne i knät och bara WHAT!? Fyra månader, FYRA MÅNADER...!? Det känns som om det var igår jag fick hålla i min lilla ängel för första gången, vart tar tiden vägen egentligen. :S

En fråga till "VART TOG HENNES PAPPA VÄGEN?" Hur kan man inte sakna det lilla undret?
Det gör mig verkligen upprörd, när man till och med erbjuder sig att komma hem till honom med henne och han har annat att göra, vad är grejen liksom? Om någon vet SNÄLLA förklara det för mig...


Tack, till alla andra som ständigt ställer upp för mig och Melissa, när den som borde göra det inte finns till hands.."Ros till er alla"ni vet vilka ni är. :) <3

?

Man tror att man är ÄLSKAD, tills man upptäcker att man är bortglömd!



Påskmiddag. :D

Igår var det påsk och en underbart härlig dag. :)
När jag på morgonen skulle dricka mitt dagliga morgon kaffe, så upptäcker jag till min stora fasa att mitt kaffe är SLUT, hur kan det var slut jag har alltid haft kaffe hemma, detta var första gången det händer mig, jag behöver mitt kaffe, jag älskar mitt kaffe!
Det blev dags att ta till drastiska åtgärder..Skriver till Josefin att mitt kaffe är slut och hon förstår mig precis och bjuder hem mig på kaffe och så blev det jag började röra mig mot Josefin och när jag kommer fram får jag en stor kopp med underbart gott kaffe.  TACK !
När vi druckit vårat kaffe så beslutade vi oss för att gå ut och gå, så vi klädde på oss själva och våra underbara döttrar, och började våran promenad. :)
Det blev att vi var ute i Ca. 3 timmar, Härligt. :)
Sedan bar det av hem till min Mor för en påskmiddag som min bror så snällt laga till oss, förrätt,varmrätt och efterrätt blev det. :) Det var toppen TACK !
Som om min Bror och Mor inte hade gjort tillräckligt för att förgylla min dag så fick jag sova en hel natt med, mamma var nämligen så snäll och tog hand om min prinsessa. :) Tusen TACK!
Jag var en sväng hemma hos Robin med, vi satt och pratade en stund sen bar det av hem till mamma för lite mys framför tv:n och lite sömn.:)
Toppendag blev iaf. :)

Ryggont!!

Idag har verkligen inte varit min dag, USCH! Säger jag bara..

Jag har sjukt ont i ryggen, kan inte sitta, kan inte ligga, kan inte stå och kan absolut inte gå. :/
Jag har så ont i ryggen att jag knappt har kraften att lyfta min älskade dotter.. :(
Till råga på allt så är det en regnig dag, känner verkligen bara för att lägga mig och sova till smärtan är över och solen är tillbaka.:D Det är tur att man har vänner som Jannike och josefin iaf... Båda har egna barn att ta hand om och dom erbjuder sig ändå att hjälpa mig, men "stolt" som man alltid måste vara så tackar man nej med ett leénde på läpparna och säger att man nog ska klara detta. :P Klart jag gör det, men det är ju egentligen inget fel med att ta emot hjälp någon gång. :P
Nu lite om Melissa, min dotter måste verkligen vara den mest förstående i hela världen, hon har varit nöjd nästan hela dagen av att bara ligga i babygymmet, dom ända gånger som hon har klagat det är när hon varit hungrig eller velat ha nappen, hur lyckligt lottad kan man vara måste jag ju bara få tillägga, det är verkligen inte alla som har den turen. :P
Sen får man ju inte glömma, Melissas mormor som alltid snäll som hon är också erbjuder sig en hjälpande hand, trots att hon jobbar till kl 22.00 ikväll. :P Tack!

Men nu ska jag ont som jag har gå ut på en promenad för att se om det gör någon nytta. :) Kanske tar svängen förbi mina nya grannar Josefin och Mirell. :D
Mirell och Melissa är ju trots allt "bundisar". :)

Ny Granne och danskt besök. :)

Ännu en dag av mitt liv som mamma har nu passerat, min dotter Melissa är bara för underbar.. Jag hade lagt henne i Babygymmet och gick för att sminka mig, när jag kommer tillbaka har hon på något konstigt sätt lyckats ta sig nästa 1METER bort från babygymmet, hur man nu 4 månader gammal och dessutom ligger på rygg lyckats med det har jag inte en aning om. :P Lite senare kom Nikolaj en vän från danmark som har varit här hela dagen och druckit kaffe och varit social. :) Sedan kom Mimmi och Hanna på besök, väldigt mysigt med tanke på att Mimmi skaffat sig en pojk och då brukar man inte få se röken av henne. :P Sedan gick vi vidare till josefin som flyttade till sollebrunn idag, så underbart kul att vi ska kunna umgås lite mer, vi återvände sedan hem till mig och då kom ytterligare lite sällskap, Robin kom med sin dotter Filippa som oxå hade med sig sin vän Tommy och hans son Tim, på köpet kom det med en hund som Tommy satt barnvakt åt, min dag blev väldigt social och trevlig, synd bara att vädret var alldeles virrigt kunde det inte varit sol hela dagen istället.. :P

Jag är iaf lyckligare en någonsin.. :D
Min Älskade dotter. <3
RSS 2.0