En dag i solen. :)

Idag har det ju varit sjuk underbart väder har inte velat vara inne en sekund. :)
tur som man har ringer då Therese och frågar om jag vill med ut och gå lite med henne Jannike, LillRobin och mormor Jönsson, det blev en kort promenad för att sedan stanna på lekplatsen där Robin först gungade som han verkligen verka tycka om, han provade även gungorna för dom lite större barnen eller som mormor Jönsson sa" Det är Mammornas gungor" hon är ju bara för söt. :) Sedan sprang han upp på en gräskulle och rullade ner igen, det var nog hysteriskt kul, för det såg inte precis ut som att det var lätt att komma upp på den där kullen, men han gjorde det ett antal gånger iaf, Jannike och Therese duktiga som dom är sprang med några gånger. :P Gulligt.. ;)
när Robin ändå höll på så fick självklart Melissa prova med, hon är ju nämligen för stor för att sova i vagnen nu för tiden, så idag bytte vi till sittdelen, väldigt intressant verkade hon tycka att det var. :P Men men det jag skulle komma fram till var att Melissa gungade för första gången idag, såg ut att "kittlas dödsskönt i kistan". Hon uppskattade det väldigt mycket . :)

Det har helt enkelt varit en hel Mysig dag i det fina vårvädret. :)
Melissa gungar. :)
Postat av: Jennifer

Marielle, kan du inte göra texten svart eller ngt? jättesvårt att läsa rosa text på vitt underlag:) Mysig blogg annars;D

2010-04-12 @ 12:12:10
URL: http://yennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback